Известие

Collapse
No announcement yet.

Реалистично ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    хммм на 2.70 цена.... мерси - газта му е майката
    Т.С-ка и основен ремонт да му напрайш ,ако е на газ пак е по-евтино
    П.С. Мое мнение
    Тука вече не съм съгласен Разхода сметнат в пари е 50 тина лева на 1000км в полза на газта на градско каране На дълго е 20-30лв. Една ревизия на мотора + едно Г.И. могат да чукнат едни 2000лв. при добър късмет. Та тая инвестиция ще се върне след около 30000км. градско и 20000лв. на дълго При средно статистическо каране за Бг това са около 3-4 години Толкова дългосрочна инвестиция в Алфа Ромео 16в. ТС е малко смела, не мислиш ли
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Хех незнам ,но пък едно обслужване на дизелака нее много ефтино,а с тея горива често и дюзи,турбота се сдухват,т онее само да караш.
      Според мен лично дизела нее оферта за момента в БГ.
      Съгласен съм и че ТС-ка е малко по ..... , иначе аз на шестака си избих газовата за 10к км и ся си джъдкам като пич,а обслужването ми е 150 лв маслото с филтрите и ремъка иначе само масло с филтри 65-70 лв
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от hristo2201 Покажи съобщение
        http://prodavalnik.com/prodavam-ili-barter-i8367447

Какво ще кажете за тази обява?
        Човека ми писа, че я купил от автокъща и че я е карал само един месец! Продава я, защото отивал да работи в чужбина...
        97г. е и малко ме притеснява този факт, тъй като идеята ми е за Алфа 146 след 99г. но знае ли човек - може и Алфа 146 от 97г. да се окаже по здрава и запазена от такава от 99г.
        Вие как мислите?
        Може и да се окаже читава, но най-вероятно е да не е. Най ги обичам тарикатите като този - купил я, видял, че има кусур и вместо да ходи да се разправя с автокъщата, търси да набута някой друг. Кола регистрирана в Бг и карана един месец, и излязла за продажба, даже теоретично не може да е читава, като се имат предвид главните два кахъра на българина - да не настине и да не се мине. Имам и пресен пример с мой колега, който "се мина", като не дълба достатъчно, за да разбере защо колата му гори масло, а след като беше оправил окачване и беше подпрял 2 пъти броните, за да развали външния вид, се оказа, че е за нова турбина и за 2 месеца набута в нея още толкова, за колкото я беше купил. И все повтаряше - как се минах, как се прецаках, трябваше да я продавам, ама... и - колата му не беше Алфа :–) А причини ще измислят всякакви, коя от коя по-правдоподобни - работа в чужбина, ще му се ражда дете и му е малка колата, приятелката му е скулптур и им трябва голяма кола, да си карат камъни, и т.н. до безкрай. Не им се хващайте на такива. Не са се свършили алфите, ще си намерите правилната кола.
        sigpic
        Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

хммм на 2.70 цена.... мерси - газта му е майката
          Т.С-ка и основен ремонт да му напрайш ,ако е на газ пак е по-евтино
          П.С. Мое мнение
          Бях се решил нещо 2,4 ЖТД 20В повечко коне, ама с тези цени на нафтата... вече си търся V6 нещо 2,5 и на газ след това
          sigpic
          Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
          FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
            Може и да се окаже читава, но най-вероятно е да не е. Най ги обичам тарикатите като този - купил я, видял, че има кусур и вместо да ходи да се разправя с автокъщата, търси да набута някой друг. Кола регистрирана в Бг и карана един месец, и излязла за продажба, даже теоретично не може да е читава, като се имат предвид главните два кахъра на българина - да не настине и да не се мине. Имам и пресен пример с мой колега, който "се мина", като не дълба достатъчно, за да разбере защо колата му гори масло, а след като беше оправил окачване и беше подпрял 2 пъти броните, за да развали външния вид, се оказа, че е за нова турбина и за 2 месеца набута в нея още толкова, за колкото я беше купил. И все повтаряше - как се минах, как се прецаках, трябваше да я продавам, ама... и - колата му не беше Алфа :–) А причини ще измислят всякакви, коя от коя по-правдоподобни - работа в чужбина, ще му се ражда дете и му е малка колата, приятелката му е скулптур и им трябва голяма кола, да си карат камъни, и т.н. до безкрай. Не им се хващайте на такива. Не са се свършили алфите, ще си намерите правилната кола.
            Най-много ми хареса частта с приятелката скулптор и камъните
            Вече се разубедих за тази. Плюс това се ориентирах към дизел-ка 1.9 jtd.

---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Тука вече не съм съгласен Разхода сметнат в пари е 50 тина лева на 1000км в полза на газта на градско каране На дълго е 20-30лв. Една ревизия на мотора + едно Г.И. могат да чукнат едни 2000лв. при добър късмет. Та тая инвестиция ще се върне след около 30000км. градско и 20000лв. на дълго При средно статистическо каране за Бг това са около 3-4 години Толкова дългосрочна инвестиция в Алфа Ромео 16в. ТС е малко смела, не мислиш ли
            Мъдри думи колега
            Ние с приятелката ми като седнахме да правим изчисления излезе /според нас/, че една газова бутилка ще си избие парите след около 30 000км., което превърнато във време излиза около три години, а дори не се замислихме за евентуалните проблеми, които биха могли да възникнат от поставяне на ГИ и съответно увеличаване на разходите

Comment

а замислихте ли се , какъв таралеж в гащите е стара кола- дизел
              Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
              Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

a замислихте ли се какъв "педерас в къщата" е стара кола бензин + газ

Досега не съм видял някой да реве с JTD освен за датчик колянов вал и "абе защо загрява бавно" : ) За мен конвенционалното JTD бие по всички критерии 1.4 и 1.6 ТС (Боксерите въобще не ги включвам). Не искам да ангажирам никого, това си е мое мнение

Comment

Плюс това се ориентирах към дизел-ка 1.9 jtd.

колега ако помниш още в началото ти казах че най-доброто решение е 1,9 жтд,успех!!!!!!!
                  Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                  Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                    a замислихте ли се какъв "педерас в къщата" е стара кола бензин + газ

Досега не съм видял някой да реве с JTD освен за датчик колянов вал и "абе защо загрява бавно" : ) За мен конвенционалното JTD бие по всички критерии 1.4 и 1.6 ТС (Боксерите въобще не ги включвам). Не искам да ангажирам никого, това си е мое мнение
                    Не даи си боже да влезнеш във филма със турбините и дюзите че тогава по голям педерас от тоя педерас няма да видиш.Не ангажирам никои със моето менние.
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Така е, прав си. Все си мисля, че с диагностика и традиционните проврки тези неща биха се хванали. И това го казвам, защото моята я взех без да ги направя и я карах като чист дизел 1.9 две седмици. MAF-a до такава степен беше мръсен, че турбото го нямаше изобщо.

Пожелавам на колегата да намери читава бройка и да вози мацката

Comment

Мацките, колега, харесват боксери шумящи като глиган-осмаци
                        Иначе братовчеда е доволен от дъртия 1.9TD. Ремонтира се с пирон и тел както казва един познат.
                        TS и jtd два пъти ще поискат по-такъв ремонт и икономията от гориво заминава. Мое мнение разбира се.
                        Дизел я има 3000 км да съм карал, я не....
                        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                        и делта

Comment

От мацка до мацка има разлика Някои харесват секси звука на турбо компресора . И мерцедес 124 е хубава кола, но все пак сме 2012 година. Ако бяхме по-цивилизована държава щяхме да оглеждаме 159-ки или 147-ци фейслифт, но уви... Идеята беше момчето да се насочи към нещо малко по-ново и безпроблемно, ще чакаме да се похвали.

Comment

Идеята беше момчето да се насочи към нещо малко по-ново и безпроблемно, ще чакаме да се похвали.
                            Хахахх то това с по-ново и безпроблемно май не съществува за съжаление. Колкото по=нова-тполкова повече се чупи и по-скъпо излиза май
                            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Идеята беше момчето да се насочи към нещо малко по-ново и безпроблемно, ще чакаме да се похвали.
                              Дай боже и най-вече безпроблемно. Започнах същинското търсене, но като гледам ще отнеме време.

Хахахх то това с по-ново и безпроблемно май не съществува за съжаление. Колкото по=нова-тполкова повече се чупи и по-скъпо излиза май
                              Май май е така

Comment

Здравейте колеги,
                                С приятелката ми си харесахме ето тази Алфа:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&f18=3&f19=01

Единственото ми питане е: така като я гледате - скъпа ли е?

Comment

Working...
                                X